Ποιά είναι η διαφορά στατικής και δυναμικής ιστοσελίδας
Η διαφορά μεταξύ στατικής και δυναμικής ιστοσελίδας είναι οτι η στατική είναι πιο οικονομική αλλά το περιεχόμενο της απο την στιγμή που θα δημιουργηθεί η σελίδα δεν αλλάζει. Αντίθετα το περιεχόμενο της δυναμικής μπορεί να αλλάξει. Η δυναμική έχει μεγαλύτερο κόστος ανάπτυξης στην αρχή, αλλά καθιστά πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και φθηνή την προσθήκη υλικού και την ανανέωση της.
Πόσος χρόνος χρειάζεται για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας;
Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας απόκρισης σε θέματα που αφορούν αποφάσεις και επιλογές σας. Ετσι για παράδειγμα αν μας δώσετε όλα τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα χρειαστούν και έχετε αποφασίσει στο σχεδιαστικό κομμάτι μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες θα έχει γίνει η παράδοση της ιστοσελίδας.
Ποιά είναι τα βήματα κατασκευής μιας ιστοσελίδας;
Τα βήματα για την δημιουργία είναι ως εξής:
  • Επικοινωνία
  • Καθορισμός αντικειμένου σελίδας Ανταλλαγή απόψεων για την υλοποίηση (πρακτικά και σχεδιαστικα)
  • Παρουσίαση προσχεδίου
  • Κατάληξη στο τελικό σχέδιο
  • Μας στέλνετε κείμενα και φωτογραφίες
  • Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας καθώς και όλους τους κωδικούς έτσι ωστε αν στο μέλλον επιθυμείτε την συνεργασία με άλλους να μην δεσμεύεστε από εμάς.
Μπορώ να κάνω αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου.Πόσο θα κοστίσει;
Εάν έχετε μία ιστοσελίδα ήδη, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση και να αλλάξετε πράγματα που δεν σας ικανοποιούσαν προηγουμένως. Το πόσο θα κοστίσει εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο θα γίνει η αλλαγή.
Τι πρέπει να πληρώσω και κάθε πότε για να είναι η Ιστοσελίδα μου online πέρα από το κόστος κατασκευής;
Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η δημιουργία της ιστοσελίδας το μόνο που απομένει είναι τα έξοδα για την φιλοξενία της ιστοσελίδας (hosting). Η εταιρεία "Simple S&A Solutions" παρέχει ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας που ξεκινάνε από 50€ το έτος. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση, πέρα από το κόστος κατασκευής που έχει συμφωνηθεί και καταβάλλεται μετά την ολοκλήρωση του site.
Θέλω να έχω συντήρηση στην ιστοσελίδα μου. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Χρειάζεται να πληρώνω για την συντήρηση της ιστοσελίδας;
Η εταιρεία "Simple S&A Solutions" αναλαμβάνει την συντήρηση και ανανέωση της ιστοσελίδας σας αν το επιθυμείτε και το κόστος θα εξαρτηθεί καθαρά απο συμφωνία που θα κάνουμε κατόπιν συζήτησης μαζί σας για τις ανάγκες και την συχνότητα αλλαγών που επιθυμείτε. Ενδεικτικά για 3 αλλαγές το χρόνο που αφορούν κείμενα και φωτογραφίες το κόστος θα είναι περίπου 100€ ανά έτος..